XXI. századi mindennapok

XXI. századi mindennapjaink és ami eszembe jut!

Linkblog

HTML

A "Szent Tehén" máris olvassa a blogomat?

2010.02.01. 22:01 | Piedone85 | 4 komment

  Jó estét kedves olvasók!

  A tegnapi statisztika szerint 20an vagytok már! Nekem elég, ha mindenki szól még 10.000 embernek, aki naponta fog olvasni! Köszönöm! :)

  Nos, ma voltam dolgozni. Igen. BKV-val meg MÁV-val. Körülbelül 58 perc volt az utazási idő, mint amennyit tegnap kiszámoltam és irreálisnak tartottam (az eddigi tapasztalataim alapján...). Nos ebben jelenleg csak egy probléma van! Szinte semmire sem kellett várnom! Vagyis a tegnapi eredményem jó, csak az összeadás összetevőivel van a hiba! Vagy olvassa a blogot a "Szent Tehén" (aki eddig nem jött volna rá, a BKV).

  Ma meglepetés ért a MÁV pénztárában! De előtte leírom a tényeket! A "Szent Tehén" felemelte a jegyek árát 300 Ft-ról 320 Ft-ra! De hát megtehette, hiszen már nem késnek a buszok, van fűtés mindegyiken, nincs tömegnyomor, illetve illedelmesek a sofőrök és többek között megvárják az idős néniket, akik a járókerettel próbálják a 30 centiméteres hóban elérni a járatokat... Teljesen megértem az emelést. Nos valószínűleg az én naivságom a felelős a mai meglepődésemért! 210 Ft helyett már 245 Ft a KÖKI - Zugló útvonal ára a MÁV-nál!

  A mai kérdésem pedig ezek alapján az lenne, hogy a "Szent Tehén" mikor látja be, hogy Ő van értünk és nem mi érte? Tudom, majd ha már mindenki kiszedte a részét belőle...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piedone85.blog.hu/api/trackback/id/tr41721354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyifi 2010.02.01. 22:09:17

te csak ne panaszkodj! Én ma 68assal mentem, el lehet képzelni mi volt... 2perccel előbb indult, fél métert nem bírt várni,amíg a hóban csörtettem utána... majd egy járat kimaradt, ahogy szokta és 25 perc(!) fagyoskodás után el is indult a kövi,de előtte végig kellett hallgatni, ahogy a két sofőr arról beszélgetett, hogy akkor induljanak e pálinkázni vagy se!!!! (És ez nem kamu!!!!) Ja és persze mielőtt elindultam a buszhoz tudatos utazó lévén megnéztem előre a netem, hogy mikorra kell leérnem.... Pffff

Piedone85 2010.02.01. 22:13:31

@Nyifi: de ő a "Szent Tehén", ezért drágítottak... No hát amíg ezek nem változnak nem veszek se jegyet se bérletet...

alaszka 2010.02.01. 22:14:33

Válasz?
Soha.
Majd talán akkor, ha az ellenőröket az "utasok" ledobálják az "úgynevezett tömegközlekedési eszközről"?
Ilyen szolgáltatási színvonal mellett nekik kellene fizetni azért, hogy igénybe vegyék a szolgálatásaikat.
süti beállítások módosítása